Várfalvi Szilvia

Gyerekkori vágyam valósult meg, amikor 2001-ben elvégeztem a kozmetikus iskolát. 13 éve tartó pályafutásom alatt is folyamatosan bővítettem a tudásom, figyelemmel kísérem a kozmetikai újdonságokat, a legújabb eljárásokat, hatóanyagokat.

A természetes anyagok híve vagyok. A gyógynövényeket szívesen tanulmányozom és előnyben részesítem.

Mániám a szépségápolás, mert ez is biztosítja a kiváló közérzetet és a jó megjelenést, növeli az önbizalmat és a siker garantált. A mai stresszes világ és a légszennyezettség mellett úgy gondolom, még nagyobb szükség van a kozmetikára.

Elhivatottságot érzek és nagy hangsúlyt fektetek az öregedés késleltetésére vagyis a bőrfiatalításra. Örömmel nyugtázom, hogy megtaláltam az ideális megoldást a Mezo Lézer készülékben. A lézer stimulálja a kollagén szintézist, az elektroporáció pedig a bőr mélyebb rétegeibe fájdalommentesen viszi be a a magas hatóanyagtartalmú vegyszermentes kozmetikumokat, így azonnali és tartós eredményeket is kapunk. Hatékony megoldás a ránctalanításban, feszesítésben és a bőr feltöltésében. A szépsépiparban kapható legjobb anti age orvos-kozmetológiai készülék. De számos egyéb probléma is kezelhető vele, mint pl. pigmentfoltok, rozácea, akné. A német gyártmányú ISO minősítéssel rendelkező készülék garancia a kiváló minőségre és eredményességre.

Szeretettel várom vendégeimet, a szépülni vágyókat, minden korosztályból.

Szilvia által végzett szolgáltatások