Tóth Szilvia

14 éve végeztem kozmetikusként, azóta is folyamatosan gyakorlom hivatásomat. Munkám során az általános tisztítás és regenerálás mellett nagy hangsúlyt fektetek a méregtelenítő, liftingelő és bőrfeszesítő eljárásokra. A natúr kozmetikumokkal történő kezeléseket kézzel végzem, a hatékonyság érdekében elektrokozmetikai gépekkel kombinálva. Kedvenc szakterületem a problémás bőrök kezelése. Visszatérő vendégeim megtisztelő bizalmára és együttműködésére építve olyan egyénre szabott módszereket állítok össze, amelyek során a tüneti bőrkezeléseken túl életmód tanácsadásokkal a belső harmóniát is erősítem.

Pályafutásom során folyamatosan figyelem az új irányzatokat, és eljárásokat, hogy mindig tudjak újdonságokkal szolgálni kedves vendégeimnek.
2001-ben az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. referencia- és oktató kozmetikusa lettem. A cég keretein belül tanfolyamokat tartok, részt veszek szakmai bemutatókon, valamint az új termékek tesztelésében, véleményezésében. Büszkeséggel tölt el, hogy tapasztalataimat a Beauty Forum szakmai havilapban tehetem közzé. További szakmai fejlődésem érdekében a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem BSc szakoktató szak hallgatója vagyok, ahol várhatólag 2013-ban diplomázom. Megtisztelő az a bizalom, hogy már most lehetőséget kaptam az utánpótlás nevelésére, amelyet egy neves budapesti kozmetikai alapítványi iskolában gyakorlok.

Szilvia által végzett szolgáltatások