Pozsgai Kata

A kozmetikus pályafutásom 2004-re nyúlik vissza, amikor egy magyar natúrkozmetikai cégnél kezdtem el dolgozni, és az ottani tulajdonosoknak köszönhetően elkezdtem megtanulni ezt a szakmát. Hiszek a növények erejében, és hiszem, hogy minden bőrproblémára van szelíd, az egészségre nem ártalmas megoldás. Fontosnak tartom, hogy a szakemberek tisztába legyenek ennek a szakmának a felelősségével, folyamatosan tanuljanak és képezzék magukat, ezért 2014-ben Mestervizsgát tettem, illetve 5 évig tanítottam egy budapesti kozmetikusképző iskolában, felnőttképzésben gyakorlatot, amely folyamatos felkészülést igényelt.

Nagyon megszerettem a szakmámat, nagyon inspiráló hogy a vendégek elégedetten távozzanak.

2019. januártól a Csillag Szépségszalon szalonvezetőjeként és vezetőkozmetikusként is dolgozom, célom, hogy egy igényes, szakmailag kifogástalan, mégis megfizethető budai szalont üzemeltessünk a kollegáimmal, legyen szó kozmetikáról, fodrászatról, manikűr-pedikűr, vagy masszázs szolgáltatásról.

Várom szeretettel azokat a vendégeket, akik szeretnének többet megtudni a bőrükről, szeretnének egészséges, tiszta bőrt, vagy ha egy kellemes, kényeztető kezelésben vennének részt.

Mottóm: „ Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás.”

Kata által végzett szolgáltatások