magunkról

CégA Csillag Szalon 2004-ben, Budapest belvárosában látott napvilágot. 2007 őszén a jelenlegi tágasabb, színvonalasabb budai helyszínre tette át székhelyét, és azóta is ezen a központi, jól megközelíthető helyszínen várja a szépülni, kikapcsolódni vágyó kedves vendégeit!

Egy olyan szépségszalon megalapítása volt a cél, ahol a különböző szolgáltatások igényes, elegáns környezetben, a legmodernebb technikákat felhasználva, de mégis egy helyszínen, elérhető áron vehetők igénybe.

A szalon 126nm-en, jól átgondolt koncepció alapján, a vendégek teljes nyugalmát és kényelmét biztosító kabin rendszerben, 8 különböző szolgáltatást kínál az idelátogatók számára!

A szalon 14 fős csapatának magas szintű szakmai felkészültségét, egymást segítő, kiváló együttműködő képességét, hivatásuk és a vendégek iránti teljes elköteleződését, szakmai szeretetét az egyre növekvő stabil, elégedett vendégkör és a szalon dinamikus, folyamatos fejlődése bizonyítja.

A Csillag Szalonba először látogató vendég azonnal érzékelni fogja a legnagyobb odafigyeléssel, átgondoltsággal, igényességgel megtervezett, minden komfortot nyújtó, 2012-ben teljesen újjászületett szalon meghitt hangulatát.

Szívből reméljük, hogy hamarosan Ön is ellátogat hozzánk, hogy lehetőséget adjon nekünk a fentiek bizonyítására!

partnereink